Teetime reserveren

teetimeTeetime reserveren

U bent van harte welkom voor een golfronde bij De Peelse Golf. Gelieve vooraf een starttijd te reserveren via onderstaand reserveringssysteem. U kunt ook een e-mail sturen aan info@depeelsegolf.nl of bellen met tel.nr. 077-4678030.

Voor onze Broekbosbaan (9 holes par-3) kunt u géén starttijd reserveren, daar werken wij met een ballenspiraal. Voor de championship course 18 holes-baan kunt u hieronder online reserveren.

  • Bent u een gastspeler dan verzoeken wij u eenmalig te registreren. Hier vindt u meer info over hoe het verder afgehandeld wordt op de speeldag met het (digitale) NGF-pasje, de greenfeekaart, etc.
  • De Peelse Golf is partner van de Birdie Circle, leden van deelnemende golfbanen dienen telefonisch een starttijd te reserveren. Dit kan vanaf 8 dagen vóór de gewenste speeldatum (max. 8 per uur). Vermeld bij de reservering dat u deelneemt aan de Birdie Circle en toon het (digitale) NGF-pasje en ID bij aankomst.

In onderstaand overzicht kunt u inloggen (als lid van De Peelse Golf of eenmalig als gast / greenfee-speler). Daarna klikt u op een beschikbare datum/tijd (groen blok) waarna u via uw persoonlijke pagina uw reservering bevestigt. Let er op dat u het juiste aantal holes selecteert.

Raadpleeg 's ochtends de baanstatus om te zien of de door u gereserveerde ronde kan doorgaan!