Teetime reserveren

teetimeTeetime reserveren

U bent van harte welkom voor een golfronde bij De Peelse Golf. Gelieve vooraf een starttijd te reserveren via onderstaand reserveringssysteem. U kunt ook een e-mail sturen aan info@depeelsegolf.nl of bellen met tel.nr. 077-4678030.

Bent u een gastspeler dan verzoeken wij u eenmalig te registreren. Deze inloggegevens gebruikt u hierna ook voor toekomstige reserveringen. Wij verzoeken u het (digitale) NGF-pasje te tonen aan de balie.

De Peelse Golf is partner van de Birdie Circle, leden van deelnemende golfbanen dienen telefonisch een starttijd te reserveren. Dit kan vanaf 8 dagen vóór de gewenste speeldatum (max. 8 per uur). Vermeld bij de reservering dat u deelneemt aan de Birdie Circle en toon het (digitale) NGF-pasje en ID bij aankomst.

Bij aankomst kunt u uw greenfeekaart ophalen bij de receptie. 
Heeft u een teetime in het weekend geboekt en is de receptie niet bemand, dan ligt uw greenfee-envelop klaar bij het horeca-team. Zij helpen u graag verder.

In onderstaand overzicht klikt u op een beschikbare datum/tijd (groen blok = beschikbare starttijd) waarna u via uw persoonlijke pagina uw reservering bevestigt. Let er op dat u het juiste aantal holes selecteert.

Bent u lid dan verzoeken wij u eerst in te loggen.

Raadpleeg 's ochtends de baanstatus om te zien of de door u gereserveerde ronde kan doorgaan!