Algemene informatie

baanAlgemene informatie

De Peelse Golf, met de Championship course 18 holes par-72, is een van mooiste banen in Nederland. De parklandbaan is ontworpen door Alan Rijks en kreeg direct in 1996 de A-status. De Championship course is door de NGF o.a. gebruikt voor de NK-Matchplay voorrondes en voor de NK-wedstrijden van de jeugd. Ook wordt op de baan het Limburgs Disabled Open gespeeld.

In 2023 is de baan uitgebreid met een 9 holes par-3 baan: de Broekbosbaan. Verder zijn er oefenfaciliteiten: een deels overdekte driving range, twee putting en een chipping green.

Het clubhuis is verhoogd gelegen en biedt daardoor een fantastisch uitzicht over maar liefst zes holes van de championship course. Binnen bevinden zich een gezellige bar en het gastvrije restaurant 'Hole 19'. Verder vindt u er receptie, luxe ingerichte kleedkamers en vergaderruimte. Er is een traplift voor spelers en gasten die moeite hebben met traplopen.

Raadpleeg ’s ochtends voor uw vertrek de baanstatus om te zien of de door u gereserveerde ronde kan doorgaan en of er buggies de baan in mogen.

Scorekaarten zijn af te halen bij de receptie, boven in het clubhuis rechts. Bekijk alvast het baanoverzicht van de 18 holes championship course en de par-3 Broekbosbaan. Daar zijn ook de handicaptabellen en de plaatselijke regels te vinden. Raadpleeg ook het onweerprotocol.

Faciliteiten op en rond de baan:

  • Laadpaal voor elektrische auto’s (tegen betaling).
  • Verkoop van enkele essentiële golfattributen  (in de hal van het clubhuis, tegenover de receptie)
  • Lockers voor valuables beschikbaar in de kleedruimtes.
  • Goede handicart-voorziening (reserveren via www.mijnhandicart.nl)
    De buggies en handicarts zijn voorzien van een GPS-systeem.
  • Water en lucht op de afspuitplaats voor het reinigen van trolleys.

Gedragsregels in de baan:

Welkom op onze baan, geniet van uw spel.
Speel snel, veilig en conform de golfregels.
Repareer pitchmarks en leg plaggen terug.
Laat iedere hole achter zoals u deze zelf graag aantreft.
We zien u graag tevreden op hole 19 terug.

Respect, veiligheid, tempo, gedrag.


De Peelse Golf is een rookvrije baan.