Op de speeldag

gastenOp de speeldag

Raadpleeg ’s ochtends voor uw vertrek de baanstatus om te zien of de door u gereserveerde ronde kan doorgaan en of er buggies de baan in mogen.

Hier vindt u de route-informatie.

Bij aankomst kunt u uw greenfee-kaart en scorekaart ophalen bij de receptie op vertoon van uw (digitale) NGF-pas. De receptie bevindt zich boven in het clubhuis rechts. Heeft u een teetime in het weekend geboekt en is de receptie niet bemand, dan ligt uw greenfee-envelop klaar bij het horeca-team. Zij helpen u graag verder.

Mocht onverhoopt het clubhuis gesloten zijn, gebruik dan de enveloppen buiten bij de voordeur van het clubhuis. Neem naar keuze een 9- of 18-holes envelop en vul de gevraagde velden in (zoals naam, NGF-nummer, datum en starttijd) waarna de gekleurde kaart uit de envelop aan de golftas bevestigd mag worden. Gelieve de ingevulde envelop, voorzien van de geldende greenfee in de brievenbus van de voordeur te deponeren zodat de dienstdoende marshal uw aanwezigheid kan verifiëren en de receptiemedewerker de betaling naderhand kan registreren.

Scorekaarten zijn af te halen bij de receptie, boven in het clubhuis rechts. Bekijk alvast het baanoverzicht van de 18 holes championship course en de par-3 Broekbosbaan. Daar zijn ook de handicaptabellen en de plaatselijke regels te vinden. Raadpleeg ook het onweerprotocol.

Faciliteiten op en rond de baan:

  • Laadpaal voor elektrische auto’s (tegen betaling).
  • Verkoop van enkele essentiële golfattributen (in de hal van het clubhuis, tegenover de receptie)
  • Lockers voor valuables beschikbaar in de kleedruimtes.
  • Goede handicart-voorziening (reserveren via www.mijnhandicart.nl)
    De buggies en handicarts zijn voorzien van een GPS-systeem.
  • Water en lucht op de afspuitplaats voor het reinigen van trolleys.