Jeugd

lid wordenJeugd

Plezier in golf

Golf is een leuke sport. Ideaal om mee te starten als je jong bent, want dan heb je het heel snel onder de knie. Een fijne sport om samen met anderen te beoefenen, bijv. in een competitieteam. Als je meer individueel ingesteld bent, kan dat natuurlijk ook.

Wat bieden we jeugd en jongeren?

Wij helpen je om in no time een NGF-handicap te halen. Met handicap 54 kun je op vele golfbanen in binnen- en buitenland terecht.

We bieden het jeugd/jongvolwassenplan aan en geven les in kleine groepen (4 tot 6 kinderen of jongeren) ingedeeld op niveau en leeftijd. De reguliere lessen vinden plaats van maart tot oktober; er is mogelijkheid voor een extra wintertraining (optioneel).

We hebben prima oefenfaciliteiten en ook de par-3 Broekbosbaan staat ter beschikking zodat je met vrienden en trainingsmaatjes een rondje kan lopen en zo in korte tijd veel ervaring op kunt doen.

Ben je nog geen 22 jaar en heb je je NGF-handicap gehaald, dan kun je meedoen met de jeugdcompetitie van de NGF (de landelijke bond). Voor alle jeugd en jongeren zijn er natuurlijk ook diverse clubwedstrijden van De Peelse Golf waar je je voor in kunt schrijven.

Dit alles bieden we voor zeer aantrekkelijke tarieven, zodat het voor velen bereikbaar is

NGF-handicap halen bij De Peelse – hoe werkt dat?

Zodra je bent ingeschreven als lid van de Peelse Golf ga je op weg naar handicap 54 en lager. Dit doe je samen met onze Pro. Je volgt de training, je oefent op de driving range of par-3 Broekbosbaan en je doet mee met de wedstrijden van de Peelse Golf. Als onderdeel van dit traject worden ook theorielessen verzorgd. De Pro geeft aan wanneer je hiermee kunt starten.

De pro’s van de Peelse Golf volgen het Jeugdstappenplan van de NGF voor jeugd tot 14 jaar. In dit document lees je de stappen.

Aan het behalen van je NGF-handicap zijn voor de jeugd tot 14 jaar geen extra kosten verbonden.

De Pro


Rob Roelofs - 06-20039000
PGA Holland B professional
PGA Holland A professional
info@robroelofs.nl