Welkom

gastenWelkom

Welkom bij De Peelse Golf

Reserveer uw starttijd
U bent als greenfeespeler van harte welkom bij De Peelse Golf. Bel ons op 077 - 467 8030 (kies 1) of mail ons via info@depeelsegolf.nl. Wij plannen graag de starttijd met u in en bespreken ook uw extra wensen.
Natuurlijk kunt u ook altijd zelf online uw starttijd reserveren.

Greenfee tarieven

  • Wilt u graag een buggy huren? Neem voor het reserveren van een buggy contact met ons op.
  • We hebben ook handicarts beschikbaar. De handicarts zijn eigendom van de Stichting Handicart en kunnen via www.mijnhandicart.nl gereserveerd worden door handicart-leden.
  • Ook is het mogelijk een set golfclubs te huren, ideaal voor tijdens de vakantie. Laat het ons weten; we regelen dat graag voor u.
  • Heeft u nog geen NGF-pas, maar wel baanpermissie? Bel ons voor de mogelijkheden om te spelen.

Heerlijke arrangementen
Wilt u er graag een dagje uit van maken of zoekt u een arrangement al dan niet met overnachting? Laat u voor en na uw golfrondje in de watten leggen door De Peelse Hole 19 en/of een hotel in de buurt!

Op de speeldag
Hebt u eenmaal geboekt, dan vindt u hier alle praktische informatie die u op de speeldag nodig heeft.

 

In vogelvlucht

De Peelse Golf, met de Championship course 18 holes par 72, is een van mooiste banen in Nederland. De parklandbaan is ontworpen door Alan Rijks en kreeg direct in 1996 de A-status. De Championship course is door de NGF o.a. gebruikt voor de NK-Matchplay voorrondes en voor de NK-wedstrijden van de jeugd. Ook wordt op de baan het Limburgs Disabled Open gespeeld.

In 2023 is de baan uitgebreid met een 9 holes par-3 baan: de Broekbosbaan. Verder zijn er oefenfaciliteiten: een deels overdekte driving range, twee putting en een chipping green.

Het clubhuis in de voor de streek traditionele landschapstijl is verhoogd gelegen en biedt daardoor een fantastisch uitzicht over maar liefst zes holes van de championship course. Binnen bevinden zich een gezellige bar en het gastvrije restaurant 'Hole 19'. Verder vindt u er receptie, luxe ingerichte kleedkamers en vergaderruimte. Er is een traplift voor spelers en gasten die moeite hebben met traplopen.

De baan is goed bereikbaar en ligt dichtbij afslag 38 van de A67.