Wat bieden we

lid wordenWat bieden we

Bij De Peelse Golf zijn nieuwe leden van harte welkom. Ook voor jeugd en jongeren zijn er veel mogelijkheden. De Peelse Golf biedt zijn leden vele voordelen! Zoals:

Eén van mooiste banen in Nederland
Word lid en speel zo vaak u wilt op onze Championship course 18 holes par-72. Of speel de Broekbosbaan, onze 9 holes par-3 baan. Fijn voor wie graag een kortere ronde loopt en voor geoefende golfers een uitdaging van het korte spel. Ook zijn er uitgebreide oefenfaciliteiten: een deels overdekte driving range, twee putting en een chipping green.

Ledenbaan
De Peelse Golf is een ledenbaan. Dat wil zeggen dat de vereniging het beleid en de dagelijkse gang van zaken bepaalt. Dat geeft u als lid ook veel inspraak.

Lidmaatschap aantrekkelijk geprijsd
Zie onze tarievenlijst. Er is geen entree fee of certificaat nodig. Er is ook de mogelijkheid voor een bedrijfslidmaatschap.

Gezellige bar en gastvrij restaurant 'Hole 19'
Het sfeervolle clubhuis met dito terras biedt een wijds uitzicht over maar liefst zes holes van de Championship course. Sven en Melanie en het personeel van 'Hole 19' heten u warm welkom! Beneden in het clubhuis zijn de luxe ingerichte kleedkamers te vinden.

Golfles van gecertificeerde pro's
De lesmogelijkheden zijn zeer uitgebreid, zowel voor de beginner als de gevorderde golfer. Gecertificeerde pro’s bieden een compleet pakket, zowel voor beginners als gevorderden.

Korting op vele partnergolfbanen
Voor leden van De Peelse Golf bestaat er bovendien een heel aantrekkelijke bonus: korting tot 50% bij circa twintig partnergolfbanen in binnen- en buitenland. Daarmee wordt spelen op andere banen voor iedereen heel bereikbaar.

Actie '3 FOR FREE' en/of beginnerscursus Golfstart
Bekijk ook de speciale acties die het nóg aantrekkelijker maken om lid te worden van De Peelse Golf, zoals de actie '3 for free' en/of de beginnerscursus Golfstart!

Andere voordelen:

  • Actieve vereniging met veel enthousiaste vrijwilligers.
  • Spelers kunnen online starttijden reserveren.
  • Gunstige regeling om vrienden te introduceren.
  • De vereniging organiseert golfwedstrijden voor alle niveaus.
  • Diverse teams van De Peelse Golf doen mee aan de jaarlijkse NGF-competitie.
  • Lockers te huur voor golftassen en/of accu’s.

Nog geen lid? U bent van harte welkom om de baan, het clubhuis en de vereniging zelf te komen beoordelen. Bel voor een afspraak: 077-4678030 of mail ons.