Informatie voor bezoekers

gastenBezoekers informatie

Bezoekers zijn op onze baan van harte welkom.

Starttijden kunt u reserveren via Teetime op de Home pagina, waar u ook de aanmeld instructies vindt.
Let er op dat u het juiste aantal holes selecteert.

Bent u een gastspeler dan verzoeken wij u eenmalig te registreren.
Deze inloggegevens gebruikt u hierna ook voor toekomstige reserveringen.
U kunt ook een e-mail sturen aan info@depeelsegolf.nl of bellen met tel.nr. 077-4678030.
Wij verzoeken u het NGF-pasje mee te brengen op uw speeldag.

U kunt zich melden bij de receptie op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Buiten genoemde tijden neemt u een greenfee-envelop aan de voordeur. Wanneer u de envelop voorzien hebt van uw gegevens (zoals o.a. naam, NGF-nummer, datum en starttijd) kunt u de gekleurde kaart uit de envelop aan uw golftas bevestigen. Gelieve de envelop, voorzien van de geldende fee, te deponeren in de brievenbus in de voordeur van het clubhuis. Voor groepen kunnen de greenfee-enveloppen bij de Horeca afgehaald worden, MITS vooraf aangemeld!
Spelers moeten een geldig EGA-handicap bewijs bij zich hebben.
U kunt, d.m.v. uw NGF-pasje, ook gebruik maken van de golfzuil in de hal van het clubhuis. Via de golfzuil kunt u de kaartsticker af drukken, met alle benodigde gegevens voor een Q-kaart. Het receptieteam kan u hierin eventueel begeleiden.

Op onze baan zijn maximaal 4 personen per flight toegestaan.

Spelers met baanpermissie en theorie zijn welkom op onze baan en mogen in flights van 2 personen spelen na 15 uur (winter: na 13 uur).

Laadpaal voor twee elektrische auto’s:
Autobezitters die een elektrische auto hebben, kunnen op de parkeerplaats tegen betaling hun accu met een 22 kW 3-faselader voorzien van een nieuwe lading. Hiervoor zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd vóór het greenkeepersgebouw.
De laadpaal heeft twee aansluitpunten, zodat twee auto’s tegelijk aangesloten kunnen worden.
U laadt tegen het tarief van € 0,30 per kWh (excl. BTW).

Reserveren handicarts: Al onze karren zijn eigendom van de Stichting Handicart. Gebruikers van deze handicarts kunnen vanaf 8 dagen vóór de gewenste datum reserveren via hun eigen account bij de Stichting Handicart (www.mijnhandicart.nl).

Wij wensen u veel spelplezier!